Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

CLUB HOTEL DAVOS*** 2022/2023

DAVOS
Európa legmagasabban, 1560 méteren fekvő városa és Klosters, a tipikus svájci hegyi falu a Davos Klosters sírégió két központja. Az idilli alpesi környezetben található terület öt síközpontból áll. Együttesen 85 - összesen 257 kilométernyi - pályájával(60 km nehéz,132 km közepes és 65 km könnyű pálya) az Alpok egyik legnagyobb pályarendszere.Jakobshornon félcső, Parsenn lejtőin carvingpályák, Pischa terepein freerideútvonalak, Madrisán és Rinerhornban pedig gyerekterepek találhatók, így elmondható, hogy errefelé minden télisportbarát talál kedvteléséhez illő helyszínt.


Fekvése: a kedvelt szálloda napos, csendes helyen, egy déli lejtőn fekszik. Davos központja bevásárlási lehetőségekkel és éttermekkel, a Jakobshorn felvonó, sífutópályák és téli túraútvonalak gyalog csak pár percre találhatók. Felszereltsége: a szállodában 145 szoba, hall, bár, recepció, étterem, kis üzlet, lift, internetsarok és az egész hotelben ingyenes WLAN áll a vendégek rendelkezésére. Wellness: úszómedence (kb. 8 x 10 m),   pihenő szoba, merülő medence.  Térítés ellenében: különféle masszázs, Finn szauna.  Sport/szórakozás: asztaitenisz. Parkolás: a szabad helyek függvényében. Garázs térítés ellenében.

Szobák: a rusztikusan berendezett szobákban fürdőszoba, WC, hajszárító, ülősarok, W-LAN, TV, telefon, rádió, széf és hűtőszekrény található. A DZX1 típusú szobák északi fekvésűek,kb. 20 m²-sek.  A DZX2  típusú szobák déli fekvésűek,  dupla ággyal és kanapéval,balkonnal rendekeznek, kb. 22 m²-sek.  A DZX3  superior szobák déli fekvésűek dupla ággyal és kanapéval,balkonnal rendelkeznek, kb.24 m²-sek. Gyermek - és pótágykedvezményekről kérjük érdeklődjön irodánknál. 
Étkezés: félpanzió, igény szerint vegetáriánus, vegán, laktóz-és gluténmentes menü kérhető. Büféreggeli és 4 fogásos menüválasztásos vacsora. Heti 1 alkalommal fondue-est (hús-, vagy sajt- fondue), ill. vacsora helyi specialitásokkal. Karácsonyi és a szilveszteri menü az árban. Háziállat: megengedett, térítés ellenében, előre jelezni kell. ZDT53002

GRANDTOURS PLUSSZ
– Szilveszter este zenés szórakoztató programok.

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri! 

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.