Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Veronza Family Hotel Resort & Residence***2023/2024

Cavalese
FLEIMS-VÖLGYE / CAVALESE: az apartmanház Carano városrészben található, Cavalese-től kb. 5 km-re, a Cermis síterülettől kb. 2,5 km-re. Síbuszmegálló a ház előtt van. 

Fekvése: az apartmanház Carano városrészben található, Cavalese-től kb. 5 km-re, a Cermis síterülettől kb. 2,5 km-re. Síbuszmegálló a ház előtt van.
Felszereltsége: a ház recepcióval, társalgóval, étteremmel, pizzériával, étkezővel, bárral, kávézóval, tavernával, 180 apartmannal várja vendégeit. W-LAN a recepció környékén ingyenesen használható. Mindegyik apartman rendelkezik telefonnal, tv-vel, konyhasarokkal, 2 lapos elektromos tűzhellyel, hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, étkezősarokkal, tusoló/WC-vel, gázfűtéssel. Térítés ellenében: mosógép és szárító áll a vendégek rendelkezésére. Sport/szórakozás: ingyenesen animációs programok, játszószoba, asztalitenisz. Térítés ellenében uszoda, gőzfürdő, szauna, pezsgőfürdő, szolárium, masszázs és wellness-kezelések. Parkolás: a ház előtt apartmanonként 1 parkolóhely ingyenesen, vagy térítés ellenében garázsban.


3 fős stúdióapartman:  balkonnal felszerelt, egy légteres, lakó-hálószoba egy kétszemélyes - és egy egyszemélyes ággyal. Kb. 28 m2. Typ D
4 fős stúdióapartman:  balkonnal felszerelt, egy légteres, lakó-hálószoba egy kétszemélyes ággyal és egy emeletes ággyal. Kb. 28 m2. Typ A
4 fős stúdióapartman:  tetőtéri egy légteres, lakó-hálószoba egy kétszemélyes ággyal és egy kihúzható kanapéval.  Kb. 40 m2. Typ B
5 fős családi apartman: balkonnal felszerelt, 3 légteres, két hálószobás egy kétszemélyes ágy, egy egyszemélyes ágy és egy emeleets ággyal. Kb. 44 m2. Typ D Typ C

Az ár tartalmazza: az áram-, gáz-, vízköltséget, ágyneműhuzatot, törölközőt és a végtakarítást, a konyhát ennek ellenére tisztán kell átadni.  A helyszínen fizetendő: kaució 200 €/ap. (kb. 80.000 HUF)*, ágyneműhuzat és törölköző 30 €/fő/tartózkodás (kb. 12.000 HUF)*, üdülőhelyi díj,  Rácsos ágy: ingyenes, foglaláskor jelezni kell. Háziállat: max. 1 megengedett 10 kg-ig,lekérésre foglalható. Érkezési nap/min. tartózkodás: kérjük érdeklődjön irodánknál.  IDO01545

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri! 
 

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.