Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

FERIENDORF HOHENTAUERN 2022/2023

Hohentauern


Fekvése: az üdülőfalu kényelmesen berendezett faházaival közvetlenül a Hohentaurn-i sícentrum mellett helyezkedik el, 1250 m tengerszint feletti magasságban. A síelés mellett sífutópályák, korcsolyázás és sícipős kirándulások, lovasszánozás, esti szánkózás és hütték  nyújtanak kellemes kikapcsolódást. Sífutópálya, sípályák és sílift 250 m, síiskola és síkölcsönző 1 km, bevásárlási lehetőség 2 km. A kisebb síterületen a kicsiket síóvoda és sí iskola várja. Felszereltsége: az üdülőfaluban 35 apartman található, a legtöbb emeletre lift áll rendelkezésre.é  Parkolás: ingyenesen. 

Az apartmanban található egy lakószoba, egy konyha, egy fürdőszoba, és a legtöbb szobához erkély is tartozik. A szobában egy duplaágy van, a konyhában hűtő, tűzhely, mikro, tea/kávéfőző van. A szálláshely ingyenes internethasználatot biztosít, ezen kívül telefon és TV található az apartmanban. A fürdőszobában tusoló, kézmosó található.

Az ár tartalmazza: áram-, gáz- , fűtés és vízköltséget. Vinni kell: törölközőt, asztalterítőt és konyharuhát. Helyszínen fizetendő: üdülőhelyi díj, kaució, kötelező ágyneműhuzat, törölközőRácsos gyermekágy: foglaláskor jelezni kell, a maximális létszámon belül megengedett, 2 éves korig térítés ellenébenÉrkezési nap/min. tartózkodás: foglalási rendszer szerint. GRZ26001, KLUHOHEE

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri! 

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.