Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Hotel Rogla***SUPERIOR / Brinje*** / Planja**** / Natura**** 2023/2024

ROGLA
1517 méter magasságban a Pohorje-hegység déli oldalán található a változatos, kezdőknek és haladóknak, illetve sífutóknak egyaránt alkalmas erdei pályákat is magába foglaló síterület. A családbarát síterep 2 ülő és 11 húzólifttel, szánkópályával, snow parkkal és éjszakai síeléssel várja az idelátogatókat.


Fekvése:  a szállodakomplexum 1517 méter magasan található Pohorje déli részén, közvetlenül a roglai sícentrum közepén, kb. 100 méterre a sí-, és sífutó pályáktól. Zrecen keresztül érhető el, egy 17 km hosszú hegyi úton. A  síbusz használata Rogla és Zrece között minden vendég számára ingyenes. 

HOTEL ROGLA***SUPERIOR / PLANJA**** / BRINJE***
Felszereltsége: A közkedvelt szállodában recepció, kávézó, étterem, konferencia terem, internetsarok, sítároló, napozóterasz, és egy többszintes sportcsarnok található. Roglán magán üzletek, éttermek, bárok, diszkó, síkölcsönző, snowboard- és freestlye park várja az idelátogatókat. Parkolás: gyűjtő parkolóban, ingyenesen. Fedett garázs 10,-€/autó/éj (kb. 3.400 HUF)*, foglaláskor jelezni kell. Sport/szórakozás: fedett úszómedence és vízi aerobic ingyenesen. Térítés ellenében: a szálloda wellness centrumában szauna, pezsgőfürdő és masszázs. A többszintes sportlétesítményben kosár-, kézi-, tollas- és röplabdapálya, tenisz, squash, asztalitenisz, fitnesz-terem és szánkópálya áll a vendégek rendelkezésére.

Szobák: Hotel Rogla***SUPERIOR és Planja**** egy épületben találhatóak. Mindegyik szobában tusoló/WC, TV, telefon, széf és Wi-Fi található. A Hotel Rogla***SUPERIOR felújított kétágyas szobái 1 fő részére pótágyazhatóak. A Hotel Planja**** kétágyas szobái kicsit tágasabbak, minibárral felszereltek és szintén 1 fő részére pótágyazhatóak. A 4*-os szárnyban lehetőség van családi szobát foglalni, mely egy franciaágyas szobából és egy optikailag elválasztott nappaliból áll 2 fő részére alvási lehetőséggel. A Hotel Brinje*** egy különálló épület kb. 50 m-re a Hotel Rogla épületétől, melyben kétágyas pótágyazható szobák, és 4+1 ágyas egyhelységes (manzárdos) családi suitek találhatók. A Hotel Brinje szobái szintén minibárral felszereltek.  XSL0450

HOTEL NATURA****
Fekvése: Gyönyörű természeti környezetben, a sífutó pálya mellett, a Hotel Rogla szálloda komplexumtól kb. 350 m-re található ez a teljesen új és modern 2014 júniusában megnyílt szálloda. Felszereltsége: a földszinten a recepció, kávézó, konferencia terem, étterem, sífutóbár, 400 m2-es wellness részleg, síkölcsönző és síbolt. Parkolás: gyűjtő parkolóban, ingyenesen. Sport/szórakozás: a wellness részlegben  pezsgőfürdő, finn-, és panoráma szauna, gőzfürdő, infrakabin,  jégbarlang. Térítés ellenében: masszázs és különféle szépészeti kezelések.
Szobák: komfortos kétágyas szobák, modern berendezéssel és 1 fő részére pótágyazási lehetőséggel. A szobákban tusoló/WC, minibár, széf, TV, telefon és Wi-Fi áll a vendégek rendelkezésére. Lehetőség van 2+2 fős családi apartmanok foglalására, melyek 2 légteresek apartmanok minikonyhával, melyben 2 lapos elektromos tűzhely, hűtő és mosogatógép található.

Étkezés: reggeli és vacsora büfé rendszerben. Gyermek- és pótágykedvezmény: 2 fizető fő esetén 3 éves kor alatt szülőkkel egy ágyban ingyenes, 3-12 éves kor között 50%, 12-14 éves kor között 30%, 14 éves kortól 10% kedvezmény pótágyon. Egy felnőtt fizető esetén 12 éves korig 30% kedvezmény. Rácsos ágy: 10 €/éj, foglaláskor jelezni kell. Helyszínen fizetendő: Idegenforgalmi adó 18 éves kor felett 2,5 €/fő/éj, 7-18 éves kor között 1,25 €/fő/éj. Regisztrációs díj 2 €/fő/tartózkodás. Háziállat: nem megengedett. (Csak a bungallókban, térítés ellenében 15 €/kutya/éj, előre jelzni kell.)

Érkezési nap/min. tartózkodás: naponta, min. 2 éj, szilveszterkor min. 4 éj. 2 éjszakánál rövidebb tartózkodás esetén 20% rövid tartózkodás felár fizetendő. XSL0450 

 

GRAND TOURS PLUSZ:
- a Hotel Planja uszodájának ingyenes használata
- 20% kedvezmény a Hotel Planja wellnesrészlegében és a Hotel Natura Wellness központjába 
- 30% kedvezmény a Zrecei élményfürdőbe
- A Hotel Natura vendégeinek korlátlan belépés a szálloda szaunavilágába
- 10% kedvezmény a 2 vagy annál több napos síbérlet árából
- ingyenes síbusz Rogla és Zrece között

1 ágyas felárak:
- Hotel Natura és Hotel Planja, Hotel Rogla, macesen bungalow 16 EUR/éj
- Hotel Brinje 14 EUR/éj

Árak időpontok szerint személyenként, naponta, félpanziós ellátással 2023/2024 szezonra.

GRAND TOURS CSOMAG SÍBÉRLETTEL** - Min. tartózkodás 5 nap / 4 éjszaka
- félpanziós ellátás
- az éjszakák számával megegyező napra síbérlet 
- korlátlan belépés a Hotel Planja uszodájába
- 20% kedvezmény a Hotel Planja Welness központjának szauna részlegébe
- a Hotel Natura vendégeinek korlátlan belépés a szálloda szaunavilágába
- 1 alkalommal ingyenes belépés a Zrecei élményfürdőbe
- 1 alkalommal ingyenes belépés a Natura Wellness központba a Hotel Planja és Rogla vendégei részére
- naponta 1 óra tenisz vagy squash a Rogla sportközpontban délután 16:00-ig
- 30% kedvezmény a Rogla Fitness Centerbe

- ingyenes síbusz Rogla és Zrece között

Szilveszteri csomag 2023.12.29.-2024.01.02.
- félpanzió
- min. 4 nap/3 éj
- szilveszteri gálavacsora aperitiffel és pezsgővel
- a Hotel Planja uszodájának ingyenes használata
- 20% kedvezmény a Hotel Planja wellnesrészlegében és a Hotel Natura Wellness központjába 
- 30% kedvezmény a Zrecei élményfürdőbe
- A Hotel Natura vendégeinek korlátlan belépés a szálloda szaunavilágába
- 10% kedvezmény a 2 vagy annál több napos síbérlet árából
- ingyenes síbusz Rogla és Zrece között

A részvételi díj az útlemondási biztosítást nem tartalmazza, foglaláskor fakultatívan köthető.

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.