Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

HOTEL EVALDO****2023/2024

Arabba - Marmolada/Dolomiti Superski
Arabba - Marmolada a Dolomiti Superski régió része. Arabba tetszeni fog mindazoknak, akik "utazva" szeretnek síelni: itt nem egy hegycsúcsról indul az összes pálya, a pályarendszer több hegyen és völgyön át tart. Modern felvonók és sokszínű, minden igényt kielégítő terepek jellemzik. Arabba/Marmolada  3.334 m-e magasságával a legmagasabban fekvő gleccser a Dolomitokban.32 km könnyű,22 km közepes és 8 km nehéz pálya várja az ideérkezőket.


Fekvése: a hotel csendes, nyugodt helyen, a Dolomitok szívében fekszik 1.600 m tengerszint feletti magasságban, a központtól kb. 200 m távolságra. Síbusz megállója közvetlenül a ház előtt, sílift kb. 300 m távolságra. Felszereltsége: recepció, étterem, bár, lift, WLAN/WIFI a hotel teljes területén (térítés ellenében), sítároló, sícipő szárító és játszószoba várja a vendégeket. Wellness: ingyenes welness részleg medencével, finn szaunával, infravörös szaunával, gőzfürdővel, élmény zuhannyal, pihenőszobával és fitnesz terem. Térítés ellenében: masszázs, különféle gyógyászati -szépészeti  és kozmetikai kezelések, szolárium. Parkolás: a hotel parkolójában ingyenesen,szabad helyek függvényében vagy garázsban térítés ellenében áron.

Szobák: a 40 szoba mindegyike hajszárítóval, széffel, minibárral, WLAN/WIFI-vel (térítés ellenében), SAT-tv-vel, telefonnal, TU/WC-vel, fürdőköpennyel és hajszárítóval felszerelt. A DZX1 típusú standard kétágyas szoba kb. 18-21 m2, a DZX2 típusú superior szoba az utcára néz, 2 főre pótágyazható, kb. 22-30 m2. Az SUX1 típusú balkonos Suite 4 fő részére foglalható, kb. 30-40 m2. 

Étkezés: félpanzió. Büféreggeli és menüválasztásos vacsora. Délutáni snack 15:30-17:00 óra között. Karácsonyi és szilveszteri menü az árban. Nemzetközi konyha, igény szerint glutén- és laktózmentes, vegetáriánus és vegán menü kérhető, előre jelezni kell. 

Gyermek-és pótágykedvezmény: rendszer szerint. Rácsos ágy: ingyenes, foglaláskor jelezni kell. Háziállat: nem megengedett. Helyszínen fizetendő: üdülőhelyi díj. BZO00800

GRANDTOURS PLUSSZ
Kedvezményes síbérlet a recepciónál.
- Hetente 1x témaestek és zenés este.

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri! 

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.