Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Alpe Maritima Ossiacher See 2023/2024

Gerlitzen Alpe - Annenheim

Fekvése: A 2020 nyarán megnyíló Alpe Maritima Resort Annenheim településen található, az Ossiachi-tónál, páratlan hegyek és tavak ölelésében. Télen pályaszállásként élvezhetjük a Gerlitzen Alpe síterep közelségét, hiszen az apartmanoktól mindössze 150 méterre található a kiskabinos lift völgyállamosa. Nyáron pedig az apartmankomplexum saját strandrészén (700 m²) pihenhetnek a vendégek, ami csupán néhány percre fekszik gyalogosan. Fekszereltsége: 28 apartman, recepció, mélygarázs. Parkolás: ingyenes., vagy mélygrázsban térítés ellenében. 

Apartmanok felszereltsége: kb, 122 m2, max.7 fő, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, internet, TV, konyha: elektromos főzőlap, sütő, hűtő, mosogató, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító, különálló WC, TU, törölköző, ágynemű, terasz. Rácsoságy 15 EUR/éj. 

Étkezés: önellátás. Háziállat: nem megengedett. Helyszínen fizetendő: üdülőhelyi díj, kaució 200 EUR. Gyerek kedvezmény: érdeklődjön irodánknál. Érkezési nap/min.tartózkodás: kérjük érdeklődjön irodánknál.  KLU00003

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri! 

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.