Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Schwarzer Adler Ramsau im Zillertal***2022/2023

Hippach
A Dachstein sziklás hegycsúcsai lábánál fekszik Ramsau település, amely néhány kisebb sípályának ad otthont a Schladming-Dachstein régió részeként. Főként gyermekes családok részére ajánlottak ezek a pályák; számos síiskola, gyereklift és mesefigurákkal díszített pálya található itt. A településtől néhány km-re indul a síterep egyetlen ülőliftje a Rittisberg 1500 méteres csúcsára, ahonnan piros, illetve kék pályán is le lehet csúszni. A kék pályát a hét egyes napjain esténként kivilágítják és szánkópályaként üzemel (külön térítés ellenében), amely 3,5 km hosszan kanyarog. 

Fekvése: A Hotel Schwarzer Adler pezsgőfürdővel, szaunával és sítárolóval várja vendégeit Hippachban, Tirolban. Néhány szobából kilátás nyílik a hegyekre. A szobákhoz saját, zuhanyzós fürdőszoba tartozik. Felszereltség: étterem, fitnesszterem, gőzfürdő, játszószoba. Parkolás: ingyenes. 

Szobák: 40 szoba, melyek mindegyike tusoló/WC-vel, széffel felszerelt, internet térítés ellenében, néhányszoba balkonos, rácsoságy ingyenesen kéthető. DZX1 típusú 2 ágas szoba kb. 22 m2

Étkezés: félpanzió. Gyermek- és pótágykedvezmény: rendszer szerint. Háziállat: térítés ellenében, foglaláskor jelezni kell. Helyszínen fizetendő: üdülőhelyi díj. Érkezési nap/min. tartózkodás:  foglalási rendszer szerint.    INN64061

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri! 

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.