Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

HOTEL WALDSCHLÖSSL**** 2023/2024

Ischgl
A határokat átívelő sígalaxis Ischgl 239 km-nyi sípályájával és 41 modern felvonójával felejthetetlen élményt ígér az ideérkezőknek. Hóbiztosságát nemcsak a magassága (a síparadicsom 90%-a 2000-2900 m között terül el), hanem gondosan kiépített hóágyúrendszere is garantálja. Hódeszkások részére funpark és félcső található, továbbá egy 7 km-es kivilágított szánkópálya is van itt. A freeride szerelmesei itt napokat tölthetnek el anélkül, hogy jelölt pályákat érintenének. A faluból három kabinos felvonó visz fel a síközpontig.

Fekvése: Az Ischgl-re néző Hotel Garni Waldschlössl festői helyen található, mindössze 300 méterre a városközponttól és a Silvretta-felvonótól. 

Szálloda az alábbi szolgálatásokat kínálja:

  • 3 emelet, 22 szoba
  • Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő
  • Bejelentkezés: 14 órától, kijelentkezés 10 óráig
  • Recepció
  • Lift
  • Internet
  • Háziállat térítés ellenében megengedett, előre jelezni kell
  • Parkolás a hotel területén ingyenes
  • Étterem, bár
  • Wellness: pezsgőfürdő és szolárium térítés ellenében, gőzfürdő ingyenes

Ellátás:

  • Szállás reggelivel: büféreggeli

Szobák:

  • EZX1 – 1 ágyas szoba:kb. 25 m2, széf, telefon, internet, Sat-Tv, TU/WC, hajszárító, balkon
  • DZX1 – 2 ágyas standard szoba: 1 duplaágy, egyénileg szabályozható fűtés, széf, telefon, internet, Sat-Tv, TU/WC, hajszárító, kozmetikai tükör, balkon
  • EZX2 – 1 ágyas balkon nélküli szoba: kb. 15-18 m2, 1 személyes ágy, egyénileg szabályozható fűtés, íróasztal, széf, telefon, internet, Sat-Tv, TU/WC, hajszárító, kozmetikai tükör
  • DZX2 – 2 ágyas Plus szoba: duplaágy, kb.25-30 m2, 2 db duplaágy, 1 db kanapéágy, egyénileg szabályozható fűtés, széf, ülősarok, fotel, telefon, internet, Sat-Tv, TU/WC, hajszárító, kozmetikai tükör, balkon

A szobákról és a hotelről több kép a linkre kattintva megtekinthető! https://cloud.tui.com/6m/beone-content/hotel-details-6m/master/index.html?hotel-code=LDK73066&promotion=0009&date=2024-02-03&redirect-link=https://api.tui-info.com/ICAT/external/prodinfo/show/org/tui/dlc/LDK/key/73066/prd/4/bkt/A/pro/0009/dat/2024-02-03/ext/0/agt/ZDA0OTUyNzc0ZTAzNWYx&provider=TUI

LDK73066

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri! 

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.