Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

ALPENHAUSER MARCIUS***2023/24

Nassfeld
Nassfeld / Sonnleitn közvetlenül a Nassfeld/ Hermagor síterületen található. A régiót Ausztria 10 legjobb síterepe között tartják számon, összesen 110 km- es pályarendszerével,változatos nehézségű sípályákkal, modern sífelvonókkal várja a téli sportok szerelmeseit. A Tröpolachból induló Millenium Express felvonó az Alpok leghosszabb kötélpályájú felvonója, mely 2.000 m-es magasságig juttatja fel a síelőket a Nassfeld sírégió tetejére a Kofelplatz Madritschere. Számos szánkópálya, sífutó pálya és hótalpas túralehetőség várja a vendégeket, a Weissensee-nél (Európa legnagyobb természetes korcsolyapályáján) minden adott a tökéletes korcsolyázáshoz.


Fekvése: az üdülőfalu közvetlenül a sípályarendszeren, festői és autómentes környezetben, 1400 m magasságban található. A házakat eredeti, ősrégi parasztházak anyagaiból építették fel, így egyedülálló környezetben élvezhetjük az ott tartózkodást. A négyes ülőlift kb. 50 m, éttermek, üzletek, 3,5 km, kis élelmiszerbolt és Dorfwirt kiskocsma kb. 150 m. Sport/szórakozás: különféle sport és szórakoztató programok. Snowtubing, korcsolyázás, jégteke, lovas szánozás, téli túraútvonalak, kivilágított 8 km-es szánkópálya. Minden szerdán esti sízés 21.00-ig Európa leghosszabb, 2,2 km-es sípályáján. az Alpenhotel wellness részlegének ingyenes használata. Parkolás: 10 €/autó/nap, mélygarázs 15 €/autó/nap, foglaláskor jelezni kell. Egyéb: kifli szervíz térítés ellenében. Felszereltsége: SAT-TV, hajszárító, kompletten berendezett konyha, kerámia főzőlap, nagy konyhaszekrény, mosogatógép.   

B 4-6 fős, két légteres apartman: Kb. 55 maelőszoba főzőfülkével, lakókó-hálószoba, kandalló, 2 hálószoba, fürdőszoba, különálló WC. Egy részük balkonos.    

S 4-6 fős, három légteres apartman: Kb. 65 m2. Konyha, nagy lakó-hálószoba étkezősarokkal, elektromos kandalló, 2 bejárat, 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, 2 külön WC. Terasz.

Az ár tartalmazza: bérleti díjat, áram-, víz- és fűtési költséget, internet, TV, hetente 1 x törölköző és ágyneműcsere 7 éjszaka tartózkodás esetén, végtakarítást, ágyneműhuzatot. Helyszínen fizetendő: üdülőhelyi díj. Rácsos ágy: nincs. Háziállat: nem megengedett. Egyéb: rövid tartózkodáskor (1-6 éjig) a végtakarítás a helyszínen fizetendő 50 €/lakás/alkalom. Érkezési nap/min tart: szombatonként 7 éj, rövid tartózkodás a  szabad helyek függvényében, felár ellenében kérhető. az apartmanokat 14 órától lehet átvenni és 10 óráig kell elhagyni. 

GRANDTOURS KEDVEZMÉNY
December - Skiopening
2023.12.07. - 12.10. között 3=2 csütörtök-vasárnap között
2023.12.10.- 14. között 4=3 csütörtök-vasárnap között
2023.12.17. - 21. között 4=3 csütörtök-vasárnap között

Karácsony 
2023.12.24. - 30. között 6 éjszka estén csak 5 éjszakát fizet vasárnaptól szombatig
 

Szilveszter
2023.12.30. - 2024.01.06. között 7 éjszakára foglalható szombattól szombatig

Márciusi akció
2024.03.16.-23. között 7=6 szombattól szombatig
 

Húsvét
2024.03.23. -04.01. között 9=7 szombattól hétfőig

Árak időpontok szerint apartmanonként, naponta, önellátással.

A részvételi díj az útlemondási biztosítást nem tartalmazza, foglaláskor fakultatívan megköthető!

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.