Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

HOTEL PICCOLO***+ 2022/2023

Vigo di Fassa - Catinaccio - Ciampedie
Olaszország egy síterepe, melynek legmagasabb pontja 2040 méter. 711 méter szintkülönbséggel és 13,8 km sípályával rendelkezik, melyből 1,2 km fekete, 6,2 km piros, 6,4 km kék. A pályarendszert összesen 6 darab felvonó szolgálja ki, közülük 1 nagykabinos lift, 5 ülőlift. 

Fekvésea szálloda nyugodt központi helyen, Vigo di Fassa településen, 1.380 méter magasan fekszik. A központ csak 300 méterre a vasútállomás 45 km-re található.Sella Ronda síterület 2 km-re,síbuszmegálló a ház előtt, síbusz a háztól.  Felszereltsége: a tradicionális, családi tulajdonban lévő szálloda összesen 30 szobával  rendelkezik. A szobák balkonnal,széffel,ingyenes WLAN-nal és hagjszárítóval felszereltek. Wellness: pezsgőfürdő(térítés ellnében), finn szauna, gőzfürdő, szolárium. Wellness részleg minden nap 16:00 - 19:00 -óráig. Parkolás: a szabad helyek függvényében, ingyenesen.  Sport: gyalogos túra a szállodától, tornaterem, Nordic walking, kerékpár kölcsönzés(térítés ellnében). 

Szobák: a  szobák mindegyike hajszárítóval, széffel, minibárral, WLAN/WIFI-vel, SAT-tv-vel, telefonnal, TU/WC-vel, fürdőköpennyel felszerelt. A DZX1 típusú classic  kétágyas szoba kb. 16-20 m2 balkonnal felszerelt, a DZX2 típusú panoráma  szoba  balkonnal felsszerelt 1 főre pótágyazható, kb. 16-20  m2. Az EZX1 típusú balkonos  szoba  1 fő részére foglalható, kb. 16-20 m2.

Étkezés:  félpanzió. Büféreggeli és menüválasztásos vacsora. Karácsonyi és szilveszteri menü az árban. Nemzetközi konyha, igény szerint glutén- és laktózmentes, vegetáriánus és vegán menü kérhető,  előre jelezni kell. BZO00100

GRAND TOURS PLUSZ
- Karácsonyi és Szilveszteri menü az árban
- 10% Kedvezmény a Therme Pozza die Fassa élményfürdőbe
- szombatonként üdvözlőital 

NAPI AKTUÁLIS SZÁLLÁSÁRAK! Az idei szezontól ennél az ajánlatnál napi aktuális szállásárakkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az ár a foglaltságtól függően alakul. Kérjük keressen minket elérhetőségeinken, hogy pontos felvilágosítást adjunk az aktuális árakról! Foglaljon irodánknál, mert megéri! 

A(z) grand-tours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a grand-tours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a grand-tours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.